Aankoopmakelaar

Een woning is waarschijnlijk de grootste uitgave van uw leven. Er komt bovendien veel gevoel bij kijken, zowel tijdens het aankooptraject als tijdens het wonen zelf. Van Dalen Makelaardij helpt u de juiste keuze en de beste deal te maken.

 

Rondkijken naar woningen is leuk en vrijblijvend. Totdat enkele objecten uw serieuze aandacht trekken. Er ontstaan vragen:

Hoe is het gesteld met de bouwtechnische staat?

Zitten hier geen juridische haken en ogen aan?

Past deze wijk wel bij mijn persoonlijkheid?

En ... betaal in niet te veel?

Wij geven u de antwoorden. Enerzijds op basis van persoonlijke gesprekken, anderzijds op basis van (bouwtechnische) kennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij elk type woning nauwkeurig, compleet en realistisch beoordelen. U weet precies waar u  aan toe bent. En omdat wij altijd weten wat er te koop staat, kunnen wij ook verrassen met goede alternatieven.

 

Onbezorgd aankooptraject

 

De beste aankoopstrategie is in elke situatie anders. Onderhandelen vraagt dan ook fingerspitzengefühl. Eén te laag bod of één te snelle reactie kan funest zijn. Gedurende het aankooptraject komen ook zaken als onderzoeks- en informatieplicht aan de orde. Wij verzorgen het totale plaatje. Zo koopt u veilig en tegen optimale voorwaarden.

 

Eerlijk verdienmodel

 

Onze courtage bestaat uit een lage vaste fee om een deel van de kosten te dekken, plus een percentage van het bedrag dat wij voor u uitonderhandelen. Een onvervalste win-winsituatie dus. Wilt u dat wij op basis van vaste fee voor u bemiddelen behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden.

 

Service zoals u wilt

 

Wilt u woningen bezichtigen zonder onze begeleiding, een woning door ons laten taxeren of wilt u ons enkel inzetten tijdens de onderhandelingsfase? Geen probleem, ook met deeldiensten helpen wij u graag.

 

Deskundig & dichtbij

 

Wij onderhouden goede relaties met specialisten  uit andere sectoren, maar met dezelfde mentaliteit en kwaliteit. Dus heeft u bijvoorbeeld juridisch advies nodig, of een goede financiering? Wij brengen u snel in contact met de juiste mensen.