Verkoop

Het verkopen van uw woning is meer dan alleen het zetten van een te koop bord in uw tuin of het plakken van een biljet achter het raam. Althans dat is onze mening. U zet het te koop  met maar een doel, het huis te verkopen. Wij bieden u tal van mogelijkheden om de verkoop van uw huis zo goed en zo snel mogelijk te laten verlopen. Wij informeren u graag over de verkoopmogelijkheden van uw woning. Onze filosofie is een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, transparant en doeltreffend.

Als u ons benadert voor de verkoop van uw woning maken wij een afspraak bij u thuis om  de woning uitvoerig van binnen en van buiten op te nemen om vervolgens de waarde en de vraagprijs te bepalen. U wordt in het persoonlijk gesprek volledig en vrijblijvend geïnformeerd over de verkoopprocedure en al zijn facetten.

Bij de verkoop van uw woning nemen wij u alle zorg uit handen. We willen een zo goed mogelijk resultaat realiseren, maar we zijn er ook om te voorkomen dat er zich na de verkoop onverwachte ontwikkelingen voordoen. Bijvoorbeeld doordat een koper zich beroept op onjuiste informatieverschaffing of een gebrek.

Wat is uw huis echt  waard? Hoe bereikt u potentiële kopers? Hoe komt u tot de beste prijs? Wat doet u wel en wat niet tijdens onderhandelingen? Hoe wordt het juridisch allemaal afgewikkeld?

Bij het verkopen van een huis komt heel wat kijken. U kunt soms in een lang en ingewikkeld traject terecht komen, waarbij kennis op veel verschillende terreinen belangrijk is. Van Dalen Makelaardij is er om u in het hele traject, of onderdelen daarvan, zo goed mogelijk te begeleiden en adviseren.

Wij melden uw woning aan op Funda, Facebook en diverse andere media.

Er wordt een professionele fotoreportage van uw woning verzorgd die ook op Funda wordt getoond.

Bezichtigingen worden door ons altijd in samenspraak met u gepland en wij bellen altijd minimaal 24-uur van tevoren de geplande afspraken aan u door. U kunt die altijd wijzigen als het u niet uitkomt.

Wij zorgen voor de opstelling van het koopcontract en ondertekening door partijen. De bedongen ontbindende voorwaarden, welke op verzoek van de koper in het de koopakte zijn opgenomen, worden door ons bewaakt en gecontroleerd.. We dragen zorg voor de administratieve afwikkeling naar de betrokken partijen waaronder de notaris, koper en verkoper en indien van toepassing, geldverstrekker of soms onze hypotheekadviseur. Tot slot controleren wij de akte van de notaris en de nota van afrekening.

Vanzelfsprekend houdt onze dienstverlening niet op nadat wij samen met u de notaris hebben bezocht en de eigendomsoverdracht een feit is. Wij staan u altijd graag te woord.